3D visualisatie

 

Wanneer ik uw ontwerp aan u presenteer, laat ik u graag een 3D-impressie zien. Ik kan deze 3D-impressie zo realistisch mogelijk voor u maken, zodat u al precies kunt zien hoe het eindresultaat wordt. Dit heet een 3D-visualisatie.

3D-visualisatie voor bedrijven

Uiteraard verzorg ik ook 3D-impressies en -visualisaties voor aannemers, architecten en makelaars. Als makelaarskantoor kunt u mijn plattegrondvoorstellen of 3D-impressies inzetten als een extra service voor uw kopers of verkopers. Een 3D-ontwerp kan eventuele toekomstige kopers sneller over de streep trekken en zo dus de verkoop van de woning stimuleren. De potentiële kopers krijgen namelijk een goed beeld van wat er met de woning allemaal mogelijk is.

Fotorealistische 3D-visualisaties

Daarnaast maak ik in samenwerking met Mirjam Wiggers tekenstudio fotorealistische 3D-visualisaties voor architecten en projectontwikkelaars. Hieronder kunt u enkele voorbeelden bekijken.

 

3d-klein-website

 

straatbeeld-website

 

 

 

Bewaren