Klantcase Coronel Sports

Anne-Carien Interieurarchitect ontwerpt balie voor Coronel Sports

“Haar persoonlijke benadering, haar toegankelijke en prettige persoonlijkheid en haar ideeën: heel fris en down to earth.” Voor Frank Klein, mede-eigenaar en directeur bij Coronel Sports in Huizen, waren dit de redenen om Anne-Carien de nieuwe balie voor in zijn fitnesscentrum te laten ontwerpen. “Ik werd via de interieurbouwer over haar getipt. Er zijn nog wel andere interieurontwerpers in beeld geweest, maar bij Anne-Carien had ik meteen het beste gevoel”, vertelt Klein. “En hoewel het ontwerpen van alleen een balie misschien wat eenvoudig klinkt, was niets minder waar. De opzet, de locatie, de uitstraling: het was allemaal even belangrijk. Niet gek, want de balie staat in het midden van ons fitnesscentrum en neemt dus een erg prominente plek in.”

Ontwerp balie voor Coronel Sports

Over het ontwerp van Anne-Carien was Klein vrijwel direct te spreken. En het eindresultaat? Een moderne, strakke balie. “De balie vangt echt alle aandacht, zonder dat hij te overdreven is”, zegt Klein. “Aan de ene kant is de balie zeer bescheiden, omdat hij zo perfect op de ruimte is afgestemd. Aan de andere kant is hij ook enorm opvallend – met zijn mat witte kleur, robuuste formaat en het logo van Coronel Sports er met LED-verlichting in verwerkt. Ook dat laatste was Anne-Cariens idee: bestickering, beplakking of het erop leggen van de letters zou het te standaard maken. Ze heeft dan ook van begin tot eind meegedacht, van vorm tot materialen en van uitstraling tot plaatsing. Erg fijn om zo te worden.”

Balie ontwerp voor verschillende doelgroepen

De nieuwe balie is letterlijk en figuurlijk het middelpunt van het centrum. “We horen veel goede reacties! Onze leden laten weten dat ze het een prachtige balie vinden, onze instructeurs vinden het daarnaast ook een fijne werkplek. Een plek waar ze zich thuis voelen en waar ze graag aan het werk zijn. Dat beide doelgroepen tevreden zijn, is precies wat we met de balie wilden bereiken!”