Klantcase Sushi 81

Anne-Carien ontwerpt interieur voor Sushi 81 in Nijverdal

Liefhebbers van sushi konden tot voor kort niet in Nijverdal terecht. De komst van afhaal- en bezorgrestaurant Sushi 81 heeft daar verandering in gebracht. Het interieur in deze nieuwe sushibar is volledig ontworpen en uitgedacht door Anne-Carien Interieurarchitect. “Je vertelt haar wat je wel en niet wilt en aan een paar woorden heeft ze al genoeg”, vertelt mede-eigenaar Leonie Juurlink. “Oftewel: ze screent goed wat bij je past en gaat vervolgens proactief aan de slag. Bovendien is ze lekker nuchter, schakelt ze snel en communiceert ze goed. Een prettige partner om mee samen te werken in een hectische verbouwing.”

Praktisch interieurontwerp voor horeca

Het ontwerp dat Anne-Carien voor Sushi 81 heeft gemaakt, is vervolgens één-op-één uitgevoerd. “Echt stoer vind ik dat! Je ziet vaak nog wel verschillen tussen het ontwerp en de uitvoering maar dat is bij ons echt niet het geval. Wat getekend is, is werkelijkheid geworden: een strakke en luxe sushibar met unieke details, zoals een tegelmuur met veel verschillende kleuren tegels. En wat ik ook bijzonder vind, is hoe praktisch Anne-Carien met ons heeft meegedacht. Ze heeft precies uitgezocht welke materialen in een horecazaak als de onze goed schoon te houden zijn. Maar dat praktische zit ook in kleine details, zoals de balie die zo is ontworpen dat we er in de toekomst ook workshops aan kunnen geven. Kortom: het ontwerp van Anne-Carien is ook toekomstbestendig. Erg fijn.”

Interieurontwerp tot in detail

“Wat Anne-Carien voor ons ontworpen heeft, hadden wij nooit zelf kunnen bedenken. Het is niet standaard, niet gewoontjes en daar houden wij van. Bovendien is alles tot in detail uitgedacht, van de vormen tot het kleurgebruik. Voor de daadwerkelijke realisatie van de balie hebben we een kennis ingeschakeld, maar ook daarin had Anne-Carien ons kunnen ondersteunen. Ze heeft een groot netwerk en kent dus veel leveranciers en vakmensen. In ons geval stond ze ook zeer open voor de interieurbouwer die wij zelf al hadden gekozen. Aan de hand van Anne-Cariens technische ontwerptekeningen hebben de twee perfect samengewerkt. Anne-Carien hield daarbij wel een vinger aan de pols, zodat alles precies uitgevoerd werd zoals zij het bedacht had. Het resultaat mag er zijn: de reacties zijn meer dan positief en wij zijn ontzettend tevreden!”

 

 

 

Bewaren