Over Anne-Carien

Als interieurarchitect wil ik iets betekenen voor mensen en wil ik waarde toevoegen aan hoe mensen leven, wonen en werken. Daarom kijk ik bij al mijn ontwerpen hoe een ruimte zó ingericht kan worden, dat het voor de opdrachtgever een prettige ruimte wordt om in te zijn. Daarnaast laat ik natuurlijk de specifieke wensen van de opdrachtgever zoveel mogelijk naar voren komen. Ik streef er dus altijd naar om een ontwerp te maken dat bij de opdrachtgever past. Daarvoor zet ik graag mijn kennis en jarenlange ervaring in. Als interieurarchitect ontwerp ik voor particulieren, kleine bedrijven en zorginstellingen, oftewel: wonen, zorgen en ontmoeten.

 

Achtergrond

Na mijn opleidingen M.T.S Bouwkunde in Almelo en ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Kampen/ Zwolle, heb ik een aantal jaar bij verschillende architectenbureaus in Amersfoort gewerkt. Maar, ik wilde graag terug naar het mooie Twente en heb daarom de overstap gemaakt naar een interieurbouwer in Goor, Overijssel. Hier heb ik vijf jaar gewerkt, een leerzame tijd waarin ik het vak echt heb mogen leren. Ontwerpen, uittekenen, detailleren, kleur- en materiaalvoorstellen uitdenken: het was en is voor mij dagelijkse kost. Ook het maken van projectplanningen, het maken van bestektekeningen en deze bestektekeningen uitwerken tot werktekening, behoorde tot mijn werkzaamheden. Inmiddels werk ik ruim 4 jaar als zelfstandig interieurarchitect en kan ik al mijn enthousiasme en passie voor het vak kwijt in opdrachten voor kleine en grotere opdrachtgevers.

Meer weten?
Lees verder op mijn LinkedIn-pagina