Interieurontwerp voor stadswoning in Zwolle

Vorig jaar zomer kreeg ik contact met particuliere opdrachtgevers in Zwolle die interesse hadden in een woning in het toen nog te bouwen Irishof te Zwolle. Zij wilden graag een professioneel advies over de indeling van de woning en hoe deze het beste te kunnen indelen. Ik heb meegedacht in de verschillende bouwopties die mogelijk waren voor deze woning.

Interieurontwerp gevisualiseerd
Dit heb ik gevisualiseerd zodat men een beter beeld kreeg hoe de opties er uit zouden komen te zien. Nadat ik de verschillende opties heb laten zien in een 3D impressie heeft men gekozen voor een uitbreiding van 1,80 m voor de woonkamer.
Door de 3D impressie krijg je meer gevoel van de ruimte en kan je uiteindelijk beter beslissen welke optie het beste is voor jouw huis en jouw wensen.

Daarnaast heb ik ook een ontwerp gemaakt voor de haard en de keuken en meegedacht in het elektra- en lichtplan. Het is belangrijk om een goed lichtplan te maken, met een goede basisverlichting, want met goed licht komt je interieur beter tot zijn recht.
Het lichtplan moet duidelijk zijn voordat de bouw start, dit omdat er dan meteen rekening gehouden wordt met de aanleg en posities van lichtpunten en wandcontactdozen. Wanneer ik zelf advies nodig heb betrek ik een lichtadviseur om samen te kijken naar het lichtplan.

Foto’s en 3D impressies
Hieronder vindt u de plattegrond, 3D impressies en foto’s van het eindresultaat.

Fotograaf is Lizet Beek.

 

 

plattegrond-webfoto2kleinnijenhuisfoto1kleinnijenhuis  foto3kleinnijenhuis foto4kleinnijenhuis foto5kleinnijenhuis foto6kleinnijenhuis foto7kleinnijenhuis foto8kleinnijenhuis foto9kleinnijenhuisvisual-wand,-variant-23d-impressies-04-03-153d-impressies-met-uitbouw-1